تارت های پفکی توت فرنگی زیبا که به لطف کمی عصاره بادام و آرد بادام طعمی شبیه کروسانت بادام دارد! این تارتهای بادام توتفرنگی کاملاً شیرین و آسان، برای مهمانیهای تابستانی، برانچها و غیره بسیار لذت بخش است.
زمان لازم

مدت آماده سازی مواد: 15دقیقه
مدت پخت کوکی: 25دقیقه
جمع مدت تقریبی: 40دقیقه
قبل از هر چیز باید خاطر نشان کنیم این تارت از تکه های بادام تشکیل شده است و طعمی رویایی و دلپذیر را که تاکنون تست نکرده اید را ایجاد می کند. اما اگر بخاطر رژیم غذایی در برنامه شما قرار نگیرید. قطعا بخاطر طعم رویایی و استثنایی آن از خوردن این تارت پشیمان نخواهید شد. ما ترجیح می دهیم که روح شما را با این طعم بی نظیر درگیر کنیم تا میزان کالری این تارت را برای شما محاسبه کنیم.
نکته: خیلی از مواد عنوان شده در این تارت بصورت رژیمی در هایپر خوشه موجود می باشد و شما می توانید برای رعایت عادت غذایی خود آنها را جایگزین نمایید.
همه چیزهایی که برای تهیه آن لازم دارید.
خمیرکادایف/ توت فرنگی شیرین(اگر با مقداری شکر گرانول پوشانده شوند شیرینی و آبدار بودن آن نمایان می شود)/ کره در دمای محیط/ شکر/ یک زرده تخم مرغ/ پودر بادام 300 گرم / یک لیوان حریره بادام.
بیایید در مورد پر کردن بادام صحبت کنبم!
چیزی که این تارت پفدار توت فرنگی را خوشمزه و خاص می کند، پر کردن شیرینی است مانند چیزی که داخل کروسان وجود دارد و آن را خوشمزه می کند. برای تهیه آن ابتدا باید کره که به دمای محیط رسیده را بهمراه شکر و زرده تخم مرغ مخلوط نماییم و بعد از میکس شدن پودر بادام و حریره بادام را به آن اضافه کنیم تا یک فیلینگ سبک و پـُفدار بدست آوریم. بجای بادام میوه دیگری توصیه نمی شود ولی در مورد میوه ها حتما خلاق باشید مثلا تمشک، زغال اخته، تمشک و در پاییز گلابی را بجای توت فرنگی امتحان کنید. اگر به لبنیات حساسیت دارید می توانید از کره غیر لبنی نیز استفاده کنید.

طرز تهیه
توت فرنگی های شسته شده و برش خورده را در یک کاسه بریزید و شکر را با هم زدن مداوم بر روی سطح توت فرنگی ها قرار دهید.
حال قالب خود را با کاغذ نسوز بپوشانید ورقه های خمیر کادایف را به اندازه های دلخواه برش دهید فقط یادتان باشد برشها به اندازه ای باشند که یکسان پخته شوند. حال فلینگ نرم و لطیف بدست آمده را بر روی خمیر قرار دهید.و سطح آن را با توت فرنگی های به شکر آغشته پر کنید. بادام هایی که برای حریره استفاده کرده اید را خلال کنید و به میزان دلخواهتان بر روی خمیرها قرار دهید.(بهتر است خمیر را سوراخ سوراخ کنید تا حرارت بین آن جریان یابد و بهتر پخته شود).
اکنون لبه های برش ها را به داخل جمع کنید و برای بهتر شدن پخت و جلوگیری از خشکی لبه های تارت به کمک برس، سطح روی آن را به زرده تخم مرغ آغشته کنید.

اکنون وقت آن است تا آن را داخل فر قرار دهید. زمان پخت به حرارت تنظیمی شما مربوط است، هرچه دمای فر کمتر باشد خشکی تارت پفکی کمتر استو هرچه دمای فر بالاتر باشد خشکی و تردی تارت پفکی بیشتر خواهد بود. این تنها به سلیقه و تجربه شما در مهارت پخت این شیرینی بستگی دارد. زمانی که لبه های آن طلایی و ترد شد موقع سرو آن است.
داغ سروش کنیم؟
بهتر است که گرم سرو شود تا طعم خوب و تردی آن عالی خواهد بود. پیشنهاد می کنیم تا در تمام مهمانی های تابستانی خود سرو کنید.
نکاتی چند درباره نگهداری آن
اگر مقداری از تارت پفکی توت فرنگی باقی مانده است به سادگی در ظرف درب دار قرار دهید و در داخل یخچال تا 5 روز می توانید نگه داری کنید و برای مصرف دوباره آن را با ماکرو و یا فر مجدد گرم کنید.
