فروشگاه خوشه تنها هایپر تخصصی ملزومات قنادی و انواع لوازم شیرینی پزی می باشد که هم برای قنادان حرفه ای و هم شیرینی پزی خانگی در شرق تهران با وسعت 1000 متر در دسترس می باشد. رد کردن
قبل از ادامه راه باید عنوان کنم که تمامی مراحل را همانند آموزش های قبلی به ترتیب و با همان حساسیت عنوان شده انجام دهید.
خاطر نشان میکنم شیرینی پزی یک آمیزه از صبر، هنر و دقت است که شما را از دیگران متمایز میکند.
مواد اولیه قنادی که کیفیت مناسب و سرعت عمل شما را بالا ببرد نیاز دارد تا از بهترین و سلامت ترین محصولات و یا مواد اولیه باشد که پیشنهاد ما خرید از محصولات با کیفیت و استاندارد هایپر خوشه است.
برای تهیه کیک هویچ بعد از پوست کندن هویچ ها باید تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنیم.
*دقت داشته باشید تخم مرغ ها سالم باشند.
حالا به آنها شکر و وانیل را اضافه میکنیم و بخوبی با همزن برقی مخلوط میکنیم تا به رنگ کرم در بیاید. معمولا 5دقیقه کافی است. برای تشخیص زمان کافی بودن مواد باید کمی کشسانی بدست آورند. بعد از این روغن را اضافه میکنیم.
تا وقتی مواد ما در حال استراحت هستند در یک کاسه دیگر آرد را الک میکنیم و سپس شکر، بیکینگ پودر و دارچین را بخوبی مخلوط کنید تا خوب با هم مخلوط شوند. و کو کو به مواد اضافه میکنیم.
اکنون هویچ را خوب خرد میکنیم مدل خرد کردن باید بصورتی باشد که با سلیقه و ذایقه شما جور است. البته باید به نحوی خرد کنیم که آب هویج خارج نشود بعد از خرد کردن هویج گردو را به آن اضافه میکنیم و بخوبی با یکدیگر مخلوط میکنیم.
در این مرحله هویچ و گردو را با مواد بصورت دورانی مخلوط میکنیم و به ظرفی که میخواهیم در آن پخته شود منتقل می کنیم. یادتان باشد در این مرحله هوای موجود در مواد باید حفظ شود پس به گونه ای انتقال دهید که هوای آن خارج نشود پیشنهاد ما لیسه آشپزی است.وقتی مایه کیک یکدست شد دیگر دست نگه می داریم چون بافت خمیر باید پر هوا بماند و با تکرار زیاد این کار هوای آن از بین می رود. فر را روشن می کنیم و روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا ۱۵ دقیقه گرم شود و قالب مورد نظر را انتخاب می کنیم.