فروشگاه خوشه تنها هایپر تخصصی ملزومات قنادی و انواع لوازم شیرینی پزی می باشد که هم برای قنادان حرفه ای و هم شیرینی پزی خانگی در شرق تهران با وسعت 1000 متر در دسترس می باشد. رد کردن
این روزها طرز تهیه شکلات دبی بسیار ترند گردیده است اما تهیه این دسر پر طرفدار و محبوب دارای لم (فوت کوزه گری) خاصی است که بیشتر سایت های آموزشی از آن کلامی عنوان نمیکنند.در اصل شکلات دبی ترکیبی از شکلات تلخ با رشته های کادایف و کره پسته می باشد که طعم بی نظیر را تداعی می نماید. در این آموزش، طرز تهیه این شکلات خوشمزه را بطور کامل توضیح میدهیم.
شکلات تلخ ۱۰۰ گرم، رشته کادایف ۱۵۰ گرم، کره حیوانی ۸۰ گرم، کره پسته ۱۸۰ گرم.لازم به ذکر است، شما می توانید مواد لازم برای تهیه انواع کیک/ شیرینی و دسر را از را از مجموعه هایپر تهیه کنید.
مرحله اول: آماده سازی شکلات
ابتدا شکلات تخته ای و یا شکلات سکه ای و یا شکلات چیپسی(هر کدام که راحتر هستید) را خـُـرد کرده و با روش بن ماری آماده استفاده کنید. ( روش بن ماری به گونه ای است که بافت و لطافت شکلات از بین نمی رود.) در روش بن ماری ابتدا باید دو ظرف (یکی پر از آب و دیگری حاوی شکلات خرد شده) را در اختیار داشته که با بخار آب ظرف، شکلات را آب می نمایید.
مرحله دوم: قالب گیری شکلات
اکنون شکلات آب شده را در قالب مد نظر ریخته و به یخچال منتقل می کنیم. نکته: یادتان باشد در این مرحله، قالب نباید از شکلات کاملاً پر شود و تنها باید یک لایه نازک در داخل قالب بریزیم. (شاید در این مرحله لبه های قالب نیز آغشته به شکلات شود. شکلات اضافه را با تکان دادن از قالب جدا نموده و یا همانند تصویر با کاردک تمیز کنید.) بعد از شکل گیری لایه نازک شکلات، یکبار دیگر همین مرحله را تکرار کنید و باز تا سخت شدن شکلات آن را در یخجال بگذارید. نکته: حتما این دو مرحله را بصورت جدا انجام دهید زیرا مایع شکلات بخاطر غلظت بالا قابل تشخیص نیست. پس در دو مرحله این کار را انجام دهید تا مطمئن شوید به اندازه کافی شکلات نازک بوده است و برای بقیه مراحل کار قالب کوچک نیست.
مرحله سوم: آماده سازی رشته کارادیف
رشته کادایف را بخوبی خرد می کنیم. اکنون آن را بهمراه 80گرم کره حیوانی در تابه تفت می دهیم تا به رنگ کاراملی در بیاید. (اگر عادت به چشیدن دارید اکنون باید طعم دلپذیری پیدا کرده باشد.) اکنون کره پسته را به رشته کادایف اضافه نمایید و خوب باه مخلوط کنید. برای بهتر شدن می توانید پودر پسته را به آن بی افزایید.
مرحله چهارم: آماده سازی نهایی
این مواد را بوسیله قاشق و یا قیف به داخل قالب اضافه نمایید. و مجدد داخل یخچال بگذارید. بعد از سفت شدن باید یک لایه دیگر از شکلات به آن اضافه نمایید و درانتها با سس/ سیروپ و … تزئین نمایید و برای مهمانان خود سرو نمایید.
نکته: شما می توانید از قالبهای مختلف برای تهیه این شکلات استفاده نمایید ولی بهترین مدل قالب همان قالب دبی است.شما می توانید این قالب و انواع قالبها را از هایپر خوشه تهیه نمایید.